fredag 21 november 2008

Nu vill jag läsa lite recensioner från tonåringarna det hänvisas till hela tiden!

Recensionerna av Twilight fortsätter att dyka upp.
Aftonbladets Karolina Fjellborg ger den en 3:a av 5 och verkar lite positivare än de andra:
"På det stora hela är det mycket som är snyggt i ”Twilight”. Inte minst vampyrerna – som osar av det sex det aldrig snackas om (eftersom detta är en ungdomsfilm). Soundtracket är stämningsfullt, miljöerna är vackra och kärlekshistorien är ovanligt köttig för att handla om tonåringar."

Skånskan.se fortsätter i tonårstjejtemat:
"Twilight försöker inte var något den inte är. Istället ger den tonårstjejerna i målgruppen precis det de förväntar sig. Det är mystik, lagom farlig romantik, kysk sensualism, och heta grabbar – och tjejer med för den delen - i långa banor."
Recensören Peter Eliasson ger filmen en 2:a.


Ronny Svensson recenserade "Twilight" i morgonens Nyhetsmorgon på TV4 och sa då att "det är en underbar kärlekshistoria". På TV4 sajten skriver han:
"Twilight når inte upp till samma nivå som Låt Den Rätte Komma In men man förstår att den lockar ungdomar vars känsloliv är satt i gungning och som söker svar på frågor där vi ”gamlingar” är utfoulade!"
Han ger filmen 3 solar.

Film.nu ger filmen en tumme ner.

Nu vill jag få läsa lite recensioner på filmen från tonåringarna som det hänvisas till hela tiden!



Lovefilm

1 kommentar:

Angelica sa...

Jag och de flesta av mina kompisar tycker att filmen är superbra. Visst är skådespelandet inte alltid helt på topp, när vampyrerna "hoppar" ser det alltför konstigt ut, och det är nog sådant recensenterna stör sig på, men det är själva storyn bakom sminket som får filmen att fastna.
Sedan är det ju också roligt att skådisarna har lite kemi :)