tisdag 11 november 2008

Kändisbilder: Angelina ser smal ut och Natalie Portman bitter.

Dagens skörd av kändisbilder.

Nicole Kidman är en av de vackraste skådespelerskorna enligt mig men de senaste åren har hon tyvärr börjat se stelare och stelare och stelare ut i ansiktet. Den här bilden är inte så smickrande tycker jag. Huvudet ser så stort ut på den lilla kroppen. Men denna bild är bättre, otroligt vacker klänning. Bilderna är från igår då Nicole med andra var på Glamour Women of the Year Awards.

Salma Hayek var på Hollywood Domino Tournament (!) i förrgår och såg ut så här. Tidigare på dagen (?) var hon och dottern så här söta.

I förrgår var även Angelina Jolie ute och roade sig på DVD släppet av Kung-Fu Panda. Angelina som har blivit smal av Pilates Wii, äta lite, amma, eller träna mycket (who knows!) var glad och smal.

Här är en bildNatalie Portman som ser dyster ut på inspelningen av sin nya film "Love and Other Impossible Pursuits".

Lindsay Lohan som ju tydligen inte är lesbisk och kanske inte heller bisexuell festade i alla fall loss med flickvännen Samantha Ronson på Pure nightclub på Caesar’s Palace den 8:e november. Titta här.




1 kommentar:

Anonym sa...

Det kan inte vara så att Angelina smittas av Michel Jackson sjukan -silikonfeber? Fast jag håller med dig, klänningen är läcker