måndag 10 november 2008

Anettes val är självklart...Ninas dömt till att misslyckas?

Är det egentligen någon spänning i "Ensam mamma söker"? Valet står ju helt klart för Anette i alla fall. "Magen" kunde inte sagt det bättre själv när han sa att han på något sätt kände sig som "femte hjulet". Han får en tripp till Turkiet i alla fall. (Hoppas Anette har informerat honom om läget sådär bakom kameran så han inte känner sig helt förd bakom ljuset).
Mammorna är i alla fall roligare att se på denna säsong än de lite buttra tjejerna förra gången. Nej, det var inget fel på dem, inte konstigt att de var så buttra när de inte fått välja killarna själva. Inte heller konstigt att kemin uteblev. Förutom för Susanne då som otippat nog gifte sig med en av dem sen.

Jag har svårt att se hur Ninas förhållande med en av killarna ska kunna fungera efter att de får se programmet när hon säger hej då till killen hon är "tokkär" i men som inte besvarar hennes känslor. Inte skulle jag vilja vara andra valet i alla fall. Men men, kanske har inte de några problem med det.
Då är härliga Johannas val lite mer spännande. Ska hon falla för Alex eller Andreas? Det är i alla fall kul att se hur hon är kärleksfull mot killarna men sedan stenhård i sina dumpningar. "Nej, jag har inga känslor för dig". Tack och hej.

Inga kommentarer: