fredag 7 november 2008

Några av helgens filmer.

Ikväll:
SVT1 visar "Och så kom Polly" med Philip Seymour Hoffman, Ben Stiller och Jennifer Aniston kl 21.30. Filmen handlar om en man som blir övergiven av sin fru på deras bröllopsresa. Han börjar sedan dejta en gammal skolkamrat som har problem med att binda sig. En rätt så B och förutsägbar film om en strikt kille som träffar en galen tjej, men visst, den kan vara okej som fredagsunderhållning. Risken är dock att du har sett den förut då den visats upprepade gånger på TV.

TV3 visar "Gothica" kl. 22.30 som handlar om en kriminalpsykolog (Halle Berry) som vaknar upp på sjukhuset där hon arbetar och får veta att hon är anklagad för mord på sin make och numera själv är patient på kliniken. Hon har inget minne av att ha utfört mordet. Förutom Halle Berry så är även Penelope Cruz med i filmen.
Själv kommer jag att spela in den då jag inte har sett den förut.

Kanal 5 visar "Just Like Heaven" kl 21.30 med Reese Witherspoon och Mark Ruffalo. Den handlar om en man som hyr en lägenhet men så dyker det upp en tjej som säger att lägenheten är hennes. Men det visar sig att hon inte finns på riktigt, eller gör hon det? En romantisk komedi.

Lördag:
Kl 23 på TV3 så visas "Master and Commander". En film med Russel Crowe som spelar en kapten vars skepp blir attackerat av pirater. Han beger sig då tillsammans med sin besättning på en jakt för att hämnas och riskerar både sitt eget och besättningens liv.

TV4 visar "Enemy of the States" kl.22.35 om en advokat som förlorar sitt jobb och blir felaktigt anklagad för mord. Han vänder sig till en fd agent för att få hjälp med att bli rentvådd. Med Will Smith och Gene Hackman bland annat.


Kanal5
kör med "3000 Miles to Graceland" kl. 22.30. Den handlar om ett gäng killar som bestämmer sig för att utföra ett rån i Las Vegas under Elvis Presley-veckan. Självklart utklädda till Elvis. Med i filmen är Kurt Russell, Kevin Costner, Courteney Cox, Christian Slater.

Söndag:
TV3 visar "Dukes of Hazzard" kl 21 med Jessica Simpson, Seann William Scott och Johnny Knoxville. I filmen struttar Jessica tydligen runt i minimala kläder och det ryktas att hon och Knoxville hade en affär under inspelningen (eller ryktas och ryktas, han sa det till media). Handlingen....ja, who knows?
Jag kommer inte att se den.

TV4 visar "Hemma bäst" kl. 21 som handlar om en man (Matthew McConaughey) som snart är 40 år men fortfarande bor hemma. Föräldrarna vill få honom att flytta ut och anlitar därför (självklart) en kvinna (Sarah Jessica Parker) vars jobb går ut på att få vuxna män att bli just vuxna och skaffa sig egna hem (vilket jobb!).



Inga kommentarer: