torsdag 6 november 2008

Idol-Lars, Rock-Lars, Musik-Lars, Revolt-Lars, Svår-Lars.

Hela tiden handlar det om Lars. Idol-Lars, Rock-Lars, Musik-Lars, Revolt-Lars, Svår-Lars. Det hade jag inte förutspått. Han är det intressantaste i TV-Sverige just nu enligt kvällstidningarna. Katrin är som bortglömd. Vad var det nu hon hade gjort?
Idag blev Idol-Lars ledsen när han såg att låtskrivaren Desmond Child uttalat sig kyligt om Svår-Lars i tidningen, han förstår inte varför. Han hade ju bara meddelat stjärnlåtskrivaren att det ”är rocktema, inte Desmond Child-tema" denna veckan. Undra varför en stolt låtskrivare blev kinkig över det??


125x125 Dart

2 kommentarer:

LordParzifal sa...

Många har nog väntat på att nån ska tvåla till popsmörjan som väller
ur TV apparaten varje kväll.

Desmond Child är inom "hårdrock" vad Bob Rock är inom metal
skrev låtar till bl.a. Kiss när de var som sämst (poppigast).
Hela den eran har dåligt rykte inom rockhistoriken.
Själv är jag glad varje gång en Nirvana låt spelas eftersom dom blev stora tack vare att det som kallades hårdrock tidigt 90-tal var faktisk ren kicken-i-poodles-pop som såg ut som hårdrock.

Tacksam att du skriver om det här så jag slipper =)

Be well,
LordParzifal

The Bride sa...

Ja, någon måste ju göra "the dirty work". ;)

Den där Desmond Child verkar inte ha mycket till självdistans i alla fall. (fast har man varit med och skrivit "I was made for loving you" och "Poison" har man rätt till att vara rätt stolt, men att sen skriva "Livin' La Vida Loca" får ju min beundran att minska en hel del)

Själv hade jag gärna sett ett Pearl Jam-tema eller ett Tom Petty-tema eller ett The Doors-tema eller ett K's Choice-tema eller varför inte ett Metallica-tema.
Men det lär ju inte hända.