måndag 3 november 2008

Vad Melrose Place skådespelarna gör nu. Se dem alla igen här.

Nu verkar det som att det inte är enbart "Beverly Hills 90210" som kommer att återuppstå utan även "Melorose Place". Mina förväntningar på uppdateringarna av serierna är inte särskilt stora men planerna får mig att bli lite nostalgisk. Jag kommer ihåg hur engagerad jag var i Billy och Alison och att de skulle bli tillsammans. Sen blev de det men så gjorde de slut och blev tillsammans igen och gjorde slut och jag tappade engagemanget. Men serien är helt klart kult och kul att titta på inte minst för att se alla skådespelarna igen. Frågan är om någon av dem kommer att dyka upp under nyinspelningen.

Det har gått rätt så bra för många av skådespelarna som var med i "Melrose Place". Josie Bisett som spelade Jane spelar nu i ABC Family Channels dramaserie "The Secret Life of the American Teenager" och hon har skrivit flera böcker.
Marcia Cross kan man ju som bekant numera se i "Desperate Housewives" och hon har bara blivit vackrare.
Kristin Davis har ju varit med i "Sex and the city" sen hennes dagar på Melrose.
Alyssa Milano har varit med i min favvoserie "Charmed" (Förhäxad). Numera gör hon inhopp i TV-serier och har gjort några mindre kända filmer.
Lisa Rinna gör även hon inhopp i olika TV-serier, bland annat "Days of our lives" där hon spelar Billie Reed.
Kelly Rutherford har gjort en hel del för TV och spelar nu Lily van der Woodsen i "Gossip Girl".
Doug Savant är ju även han numera med i "Desperate Housewives" och hans fru i verkliga livet, Laura Leighton ,som också var med i Melorose är fortfarande skådespelerska men gör mest mindre inhopp i diverse olika serier och hon har även gjort några TV-filmer.
Grant Show har varit med i TV-serier som "Swingtown" och "Dirt".
Andrew Shue har inte gjort så mycket sedan serien lades ner men för ett par år sedan spelade han in filmen "Gracie".
Courtney Thorne-Smith har varit med i både "Ally McBeal" och är numera i sitcomen "According to Jim".
Heather Locklear har gjort olika TV serier som "Spin City" och även filmer som "Hanna Montana: The Movie" och "Flying By".

Här kan ni se dem alla som de såg ut på den gamla goda tiden:

Inga kommentarer: