lördag 22 november 2008

Nya bilder: Eva Longoria, Pattinson tillsammans med Tyra Banks mm.

Nya kändisbilder:

Är det inte kallt för lilla gumman Suri Cruise med de bara fötterna i de skorna?

Jennifer Garner och dottern var på Los Angeles flygplats. Det är inte lätt att bära på en treåring på en flygplats när man är gravid. Jag vet. Men Garner ser ut att klara av det galant trots alla fotografer...

Winona Ryder har repat sig från tidigare i veckan då hon blev sjuk ombord på ett flygplan och fick åka till sjukhuset. GosipGirls skriver att flygrädda Ryder antagligen blivit dålig av att hon ätit för många ångestdämpande tabletter. Den 20 november var hon i alla fall bra nog att vara med på "Marie Claire Prix de la Moda 2008 Awards" i Madrid.

Kristen Stewart promotar "Twilight" för fullt och besökte i förrgår David Lettermans.
Hennes motspelare Robert Pattinson åkte istället till Tyra Banks för att vara med i hennes show.

Sarah Jessica Parker var med sin man Matthew Broderick på "Justice and Human Rights Bridge Dedication Gala"

Eva Longoria försöker nu bli av med de extra kilon hon la på sig för "Desperate Housewives" (ska Gabrielle snygga till sig igen?) och går nu enligt GossipGirls på en fiskdiet.
"I love it… It really has affected my body… It takes a lot for the body to process red meat and I’ve never been a fan of chickens."

Den 19 november fyllde Meg Ryan 47 år och var ute på middag med några tjejkompisar. GossipGirls skriver att Meg Ryan ska få utmärkelsen "lifetime achievement award" för bästa internationella skådespelerska på årets "Bambi Awards" i Tyskland.

Pierce Brosnan var på middag i Chicago i förrgår och sa enligt TheseBootsAreMadeForStalking.com att han tyckte att den nya James Bond filmen var bra och att Daniel Craig gjorde ett fantastiskt jobb.

Angelina Jolie och hennes pappa Jon Voigh försöker reparera sitt förhållande och enligt TheseBootsAreMadeForStalking.com säger Voigh att han aldrig har sett Angelina så lycklig som när hon var gravid med tvillingarna. Han tycker tydligen också att det är underbart att Jolie och Pitt vill skaffa fler barn och säger att hon har fått sin kärlek till barn och familj från hans pappa.


250x250 Brand: Brands

Inga kommentarer: