måndag 27 oktober 2008

Pubertalt eller genialt?

Ikväll börjar "Boston Tea Party" med Filip och Fredrik igen. Förra säsongen var dock inte så väldigt rolig men kanske kan de komma förbi det enbart pubertala och hitta den där enkla, ironiska humorn igen som fanns där i bland annat "High Chaparall". (Eller så är det helt enkelt det att jag har blivit äldre och för gammal för att kunna uppskatta deras skämt.) Kanal 5 beskriver kvällens program så här:
"I premiäravsnittet av Boston Tea Party experimenterar Filip och Fredrik med frågor kring uppväxten. Just därför provar de på barnsliga aktiviteter som pappafight, snoppgissning och återupplever en dag på dagis."
Så det kan ju bli precis hur pubertalt eller genialt som helst. Det återstår att se.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, jag tål ju inte riktigt Filip och Fredrik av någon anledning så jag avstår absolut från att se det..... Därmed inte sagt att just min åsikt om dem är den rätta!

The Bride sa...

Det var faktist rätt roligt. Det var så sjukt att det blev skoj. Vad synd det var om Filips pappa Lars när han började blöda. Förstår Filip som blev lite sur på Fredrik där när han ville ta en bild.
Filip på förskolan var också roligt, mest kul var det att det var samma förskollärare där som när han gick där. Vad konstigt det måste ha varit för henne...