onsdag 22 oktober 2008

Alexander Skarsgård i lång blond peruk...

...kan ni se på TV ikväll då TV-serien True blood visas på Canal Plus klockan 22.00. I den spelar Alexander en vikingavampyr (japp). Han säger till Svd att: "Det var otroligt roligt att få spela en flamboyant karaktär med lång, blond peruk och tajt kostym efter ett år med rollen som den kontrollerade, lakoniske soldaten Brad Colbert."

Soldaten han pratar om är karaktären han spelar i serien Generation kill som kommer att visas i SVT nästa vår eller senast nästa höst.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nja, Skarsgård dyker inte upp förrän i några minuter i fjärde avsnittet, och har bara 3-4 repliker. Kanske dyker upp igen, men var inte med i femte eller sjätte avsnittet. Att han alls nämns i tidningarna verkar mest vara en marknadsföringsploj mot Sverige.

The Bride sa...

Vilken miss! Jag som trodde han hade en av huvudrollerna då han dessutom var med på bild på första sidan på programmets webbplats.
Tack för infon!

Anonym sa...

Vill givetvis även pusha för canalplus site för trueblood och inte bara hbo´s egna :)

www.canalplus.se/trublood

MrsD sa...

Jag som laddar hem serier kan rekommendera dom båda två.
Skarsgård är jättebra i generation kill och som tidigare nämnts är han med superlite i True blood, bara två avsnitt hittills.

Fru Spara sa...

Hmmm...det beror på hur långt serien fortsätter. Vampire Eric är definitivt en huvudperson i böckerna! Så blir det fortsättning på serien kan det bli mycket Skarsgård i rutan!! Jippie! ;)