fredag 5 december 2008

Satt säkert: Jihdes Saturnus skämt...Hängde löst: Picassos klädsel

Vad som satt säkert ikväll var.....: Peter Jihdes Saturnus skämt efter att "Alexander" ringt in på eftersnacket på TV400. Det var det roligaste Jihde sagt på hela säsongen. Tänk att ett så tråkigt skämt kan bli så himla kul. (Jihde är förresten mycket mer avslappnad och skojig med Zytomierska bredvid sig).

Vad som hängde löst var.....: Marie Picassos klädsel. Vad tänkte hon egentligen? Att det skulle se snyggt ut att hänga 100 rävar runt halsen? Att Roger Pontare är en bra stilikon?

Det var i alla fall de två rätta personerna som gick vidare till Globen. Till och med Alice verkar inse att Kevin kommer att vinna, men som hon sa kommer hon säkerligen att ge honom en bra match. Alice gjorde ett suveränt andra framträdande ikväll.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jupiter ? Jag tror han sa Saturnus :-)
(är inte 100 men tror det)

The Bride sa...

Jaa, Saturnus var det ju!! =D =D Tack! Ändrar! Roligt var det i alla fall.

Anonym sa...

Tack så mycket för kommentaren på min blogg! Visst, det är väldigt intressant att fundera över döden. Det är liksom ingen som vet säkert, ändå är det en väldigt stor händelse i våra "liv". Måste säga att din blogg också verkar mycket intressant. Jag är väldigt intresserad av film och TV, och du verkar skriva om det på ett intressant sätt. =)