torsdag 4 december 2008

Hilary Swank har skrivit på för skräckfilm

Hilary Swank har enligt Empire skrivit på för filmen "The Resident" som ska regisseras av finländaren Antti Jokinen.
Filmen ska handla om en doktor som flyttar in i en vindsvåning i Brooklyn och får där känslan av att något inte stämmer och att hon inte är ensam. Kanske har hennes hyresvärd något med det att göra.
Filmen planeras börja spelas in nästa maj.
Vad tror ni om detta då?

2 kommentarer:

LordParzifal sa...

Jaa hur många titlar vill du ha?
=)
Själv investerar jag grovt var gång gamla filmer sjunker ner under 49 strecket på Ginza som jag sett du sponsrar (eller 'doublar'), och det är inga dåliga filmer heller.
Visst kan nya filnmer vara kul att ha med bonus DVDn men äldre är man bara glad om man får tag i, italienska skräckfilmer mest men även gamla svartvita som original Dracula eller Black lagoon, kanonfärg på tidiga 50-talsfilmer, Technicolor var nästan lika bra som på nya filmer, det var nåt visst med den tekniken a la Gone with the Wind.

vad jag hört hade vissa biografer tredelade widescreen dukar med två mindre till vänster och höger för widescreen känsla.

Före sin tid.

Be well,
LPWJ

The Bride sa...

Åhh kan inte du klicka på min länk längst ner då nästa gång du beställer billiga filmer hos Ginza ;) ;) ;) så jag åtminstone kan tjäna några kronor på all den reklam jag pressat in på denna sida.