söndag 7 december 2008

Söndagsgodis: Ensam mamma Johanna velar, Streep är strikt nunna, Ledger tilldelas pris mm.

Söndagsgodis:

  • I förrgår fick Cate Blanchett en stjärna på Hollywood Walk of Fame.
    Bild 1, Bild2, Bild3.

  • Heath Ledger fick postumt ett pris för sin roll i "The dark knight" på en filmgala i Melbourne i helgen. Hans syster tog emot priset i hans ära skriver Dailey News.
    "It has been without a doubt the most difficult year, losing such a loved family member" sa hon. "We are so proud of him and humbly accept this award on behalf of his beautiful daughter [Matilda], whom we will cherish forever."

  • Meryl Streep och Philip Seymour Hoffman är aktuella med filmen "Doubt" som har premiär i USA om några dagar. Filmen handlar om nunnan Aloysius Beauvier (Streep) som arbetar på en kristen privatskola under 1960-talet. Hon styr skolan med järnhand och tolererar inte den minsta form av dåligt uppförande, till skillnad från skolans präst Brendan Flynn (Seymour Hoffman) som är mer tolerant. Beauvier misstänker dock att Flynn trakasserar en av de svarta studenterna och bestämmer sig för att konfrontera honom med sina misstankar.
    Se trailern här. Åååå så bra den verkar!

  • "Ensamma mammorna" klär av sig för tidningen Klick och Johanna säger till tidningen att Alex tycker att hon har varit oseriös som sagt till tidningarna att hon inte vet ifall hon och Alex är ett par eller ej. Men nu har de två tydligen pratat ut och allt är frid och fröjd. Så på frågan om de är ett par nu så svarar hon "Oj. Ja, det är vi nog". Skönt att de har rett ut det hela...

  • Oprah har meddelat att även om hon jobbade hårt för att få Obama vald till USAs president så stämmer inte rykterna angående att hon skulle vilja jobba på hans administration. "Jag har en del heltidsjobb redan" säger hon.

    Mer i godispåsen:
    Sött
    Salt
    Surt
  • Inga kommentarer: