måndag 22 december 2008

Nya kändisbilder: Ben Affleck stoppad av polis, Jessica Alba och Jennifer Lopez julshoppar mfl.

Lite kändisbilder (klicka på namnen för att se bilderna):

Jessica Alba och maken Cash Warren var ute och julshoppade igår. För några dagar sedan hade de enligt US magazine sina familjer hos sig för att "fira deras kärlek och förbindelse till varandra"

Reese Witherspoon och Jake Gyllenhaal var ute på promenad igår. Reese berättade nyligen att det hon vill ha i julklapp är en Araucana kyckling till sin gård.

Höggravida Jennifer Garner var ute med dottern i lördags. Samma dag blev mannen Ben Affleck stoppad av polisen då han körde mot rött ljus.

Girls next door tjejerna var på en bokrelease, för sin(??) bok, i lördags. Holly Madison är nu tillsammans med Criss Angel och han sa till pressen att han inte ville ha någonting i jul. "Jag vill bara ha Holly, kärlek, hälsa och glädje, och jag har alla de sakerna." Holly svarade att hon bara ville ha honom också och att hon "var så kär och så lycklig".
Bild på nyförlovade Kendra Wilkinson och på Bridget Marquardt.

Jennifer Lopez var ute och shoppade smycken i lördags. Angående skilsmässorykterna efter att Lopez varit på premiär utan man och vigselring säger hennes talesperson "Han hade en killkväll. Hon hade en tjejkväll. Det är inget fel med det."

Inga kommentarer: