fredag 2 januari 2009

Varför heter jag The Bride??

Om någon nu undrar varför jag "heter" The Bride kan ni slå på TV400 ikväll kl.21.50 så får ni svaret. Om inte annat så får ni se en bra film.
Fast de flesta filmälskare borde ju redan ha gissat detta.

3 kommentarer:

Anonym sa...

*ler* Ja men det var ju nästan självklart var det namnet kom ifrån ;)

LordParzifal sa...

Tack för kommentarerna, jag kommer skriva något i bloggen snart, jag har lagt in texter på Poeter.se
Men allt som finns där finns i bloggen, men man kan läsa kommentarer och andras poesilänkar mm

Hmm nä det hade jag faktiskt inte gissat, har bara kastat ett halvt öga på de filmerna eftersom jag väntar på att de ska ges ut som box då jag samlar på Tarantino och har allt det andra han gjort. Uma är så känd så för det mesta säger man bara Umas roll. Såg förresten My Super Ex Girlfriend för inte så länge sen, kul, hon gör bra komedier, var ju också med i Producers som Sverige nu gör nån revy version av på scen.
Jag tycker jag nämnt Tarantino på bloggen men inte fått så många kommentarer av nån, den som kommer närmast är väl Tim Burton och David Lynch.

Jag gissade på en av Hollywoods största produktioner, The Bride (Frankenstein del 2)
där huvudrollsinnehaverskan gör en kanonprestation liksom alla i crewet som på den tiden var rent hitech, den var med i klassikerboxen som kom ut med alla svartvita mumien dracula mm klassiker.

Tur att det inte var från runaway bride bara, det lönar sig aldrig att vänta tio år med att göra en uppföljare (Basic Instinct 2, och alla indiana jones gör det varför ska inte vi göra en till filmer som kommer nu)

På tal om Julia Roberst tyckte jag alltid Kelly Lynch var bättre, men hon fick mest B-filmer medans Roberts fick de större rollerna men kollar man nu så ger de filmer Lynch var med i mer, bl.a. med Matt Dillon i Drugstore Cowboy mm
Roberts är inte dålig, bara konstigt att vissa får roller och andra inte, B-skådisar gör ofta bättre filmer, Michael Madsen t.ex. en annan Tarantiono skåis.

Be well,
LPWJ

The Bride sa...

Jaa, just det ja, Frankensteins bride tänkte jag inte på ens. Men så skulle det ju också kunnat vara.

Måste förresten tacka er två, mina enda trogna "kommentarister".