lördag 3 januari 2009

Löjligt Aftonbladet

Ibland är det så löjligt när man läser kvällstidningarna och ser hur de försöker skapa intriger som inte finns. Idag har Aftonbladet rubriken ”Wells har försprång” (med citattecken). Ämnet är självklart Körslaget. Ingressen lyder: "Tittarfavoriten får rivalerna att reagera" och en medlem i Lagaylas kör säger att "Det är inte alltid körens prestation som leder till mest poäng".

De måste verkligen haft idétorka på tidningen när de funderade på vad för sensationellt de skulle slänga ihop om kvällens program. Det känns tydligt att deltagarna har fått frågor vars svar ska förstärka artikelns syfte. Att Lagayla säger "Men hans kör är jättebra, så mest beror hans favoritskap på att han är musikaliskt duktig" skrivs inte i fettext direkt. Roligt är också att de har lagt in en bild på en helt superchockad Lagayla.

Tyvärr tror jag att de kan få lite negativa följder för de som har uttalat sig i artikeln (förutom Wells då så klart). Det kan vara lätt att folk som bara läser den feta texten får för sig att de andra är lite avundsjuka och missunnsamma. Inget som brukar uppskattas.

(Dessutom har de en artikel om att "team Hanna får oväntat stöd" av Hannas sambo Martin Stenmarck. Vad är det för oväntat med det?? Knasigt!)

Inga kommentarer: