lördag 18 oktober 2008

Idag är det också mycket bra på TV

TV4 visar Unbreakable 22.35 (efter Stjärnor på is) med Bruce Willis och Samuel L Jackson. Filmen handlar om en man, Guard David, som är den enda som överlever en tågkrasch där 132 människor dör. Själv får han inte en skråma. En serietidnings författare Elijah Price tar då kontakt med honom och får Guard att börja fundera över sig själv och sitt liv. Är det så att han besitter en övernaturlig kraft? Filmen är inte lika bra som "Sjätte sinnet", som har samma regissör, men den duger.
Klockan 00.40 visar sedan TV4 (nej, jag jobbar inte där) "I am Sam" med Sean Penn och det lilla stjärnskottet Dakota Fanning. Filmen handlar om en utvecklingsstörd ensamstående pappa som riskerar förlora vårdnaden av sin dotter. En snyftare med suveränt skådespeleri av både Dakota och Sean.
TV3 visar "Ace Ventura - den galopperande detektiven rider igen" med Jim Carrey. Okej dumkul film som de flesta nog redan har sett. De visar även "Identity" som är en läskig film i en format som jag har sett innan, ett gäng personer hamnar på en plats, kan inte komma därifrån och så dör de en efter en.

Passar inget av detta kan man alltid se på repriserna av "Sopranos" på SVT24

Trevlig kväll allihop!!

Inga kommentarer: